OVER NINETEEN DESIGN

Welkom! Mijn naam is Fabian van der Wielen. Nineteen Design is mijn creatieve bureau, gespecialiseerd in ontwerp, visualisatie en presentatie. Kwaliteit is erg belangrijk voor me en ik werk met een perfectionistisch oog voor detail. Dat moet ook wel, want klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ik ben namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Klantgerichtheid speelt daarom een grote rol: persoonlijk contact, korte lijnen, gezamenlijk overleg en duidelijke afspraken. Ik werk zo efficiënt en flexibel mogelijk, zodat er altijd een ontwerp op maat gemaakt kan worden. Ook als er haast bij is.

Te denken valt aan (architectonische) visualisaties, artist impressions, bitmap- naar vectortekeningen,  logo’s, visitekaartjes, huisstijlen, flyers en overig drukwerk, digitale publicaties et cetera. Heeft u een ander bijzonder ontwerp nodig? Bij Nineteen Design bent u aan het juiste adres, want ik houd wel van een uitdaging!

 

Ik begrijp dat u, zowel particulier als zakelijk, het liefst zo min mogelijk kosten maakt. Logisch. Daarom biedt Nineteen Design deze diensten aan voor een eerlijke, concurrerende prijs. Heeft u interesse in mijn diensten? Vraag dan een offerte aan. Dat is altijd volledig kosteloos en geheel vrijblijvend.

Fabian van der Wielen

Nineteen Design